Truitje Halapiry

Verdriet en Rouw begeleiding, founder of
Yri Palah Coachingsmethode & 
Access Bars® Facilitator

Wie is Truitje?

Psychosociaal werker en Transpersoonlijk Counselor.

Ik help vrouwen die een trauma hebben opgelopen, om hun verdriet achter zich te laten.

Door middel van mijn coachingsmethoden en therapieën help ik je de kracht in jezelf aan te boren en meer zelfinzicht en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Hierdoor kun je sterker en gelukkiger in het leven te staan.

Ben jij klaar om je stille verdriet achter je te laten?

Heeft jouw rouwproces lang genoeg geduurt?

Het is tijd om weer van het leven te gaan genieten. Ik help je.

"Wanneer een opstelling plaatsvindt, creëer je met symbolen een energieveld "

- Truitje Halapiry

Meld je aan voor coaching of vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ik ga je niet vertellen welke opleidingen, cursussen en workshops ik heb gevolgd. 

Ik ga je ook niet vertellen wat mijn ervaringen zijn geweest tijdens mijn uitzendingen naar Bosnië Herzegovina en Afghanistan toen ik nog als personeelsofficier bij het Ministerie van Defensie werkte.


Wat ik je wel ga vertellen is, wat mij bewogen heeft om mijn praktijk Yri Palah op te richten. En waar mijn passie ligt om mensen te helpen. Na mijn opleiding tot Psychosociaal werker en Transpersoonlijk counselor heb ik één jaar als POH GGZ (praktijkondersteuner huisartsen geestelijke gezondheidszorg) in een gezondheidscentrum gewerkt. Ik heb veel nuttige ervaringen opgedaan, veel lieve mensen ontmoet en met veel leuke collega’s samengewerkt.

Officier bij Defensie en uitzendingen naar Bosnië Herzegovina en Afghanistan

Uiteraard heeft mijn jarenlange ervaring als personeelsofficier bij Defensie mij ook gevormd. En mijn uitzendingen naar Bosnië Herzegovina en Afghanistan hebben daar zeker een bijdrage in gehad. Ik draag een warm hart voor de veteranen en door mijn uitzendingen ben ik zelf ook een veteraan en met trots.


Veteranen zijn een bijzondere doelgroep. Zij hebben tijdens hun missie dingen gezien die hen voor het leven heeft getekend. Zij hebben dingen meegemaakt die je niet wilt weten. Zij hebben geratel van machinegeweren gehoord, zij hebben het fluiten van vijandelijke raketten gehoord. 


Velen hebben de dood in de ogen gekeken. Velen zijn gelauwerd en bewierookt. Maar ook velen dragen hun lijden in stilte, een stil verdriet die zijn weerga niet kent. Het verdriet dat in hun verhaal doorklinkt, begint voor hun omgeving op een krassende grammofoonplaat te lijken en dat doet pijn. Ook zij verdienen mijn aandacht, mijn luisterend oor, mijn hulpverlening en mijn liefdevolle collegialiteit. Veteranen ik ben er ook voor jullie.

Ik heb gemerkt dat er veel mensen rondlopen met een groot en stil verdriet

Tijdens mijn POH GGZ jaar heb ik vooral gemerkt dat er veel mensen rondlopen met een groot en stil verdriet. Een stil verdriet omdat ze niet willen, niet kunnen en er niet over durven te praten wat hen is overkomen. 

Een dierbare vader die is overleden, een relatie die op de klippen is gelopen, de ongeneeslijke ziekte van een dochter, een abortus die gepleegd is en waar mijn patiënt nu spijt van heeft, het huiselijke geweld dat regelmatig voorkomt, eer gerelateerd geweld, mishandeling van kinderen, seksuele verkrachting, verlatingsangst, straatvrees en zo kan ik nog tientallen voorbeelden opnoemen.

Al deze mensen snakken onbewust naar hulp maar hebben er moeite mee zich kwetsbaar op te stellen en om deze hulp te vragen.


Trauma

Het is niet leuk om midden in een trauma te zitten en niet te weten hoe je hier uit moet komen. Het stil houden van je verdriet, voelt veilig en vertrouwd. Niemand weet het en dus hoef ik aan niemand verantwoording af te leggen.

Fout: je legt wel degelijk verantwoording af namelijk aan jezelf.

Het heeft geen zin om je ellende stil te houden. En diep in je hart weet jij dat ook wel want als je zo door gaat kom je in een neerwaartse spiraal terecht en ben je verder van huis. Een depressie ligt dan op de loer en zit jij daarop te wachten? Niet dus.

Je moet hier iets aan doen want eeuwig met je verdriet rondlopen heeft geen zin en je bereikt er niets mee. Het leven is te mooi om niet geleefd te worden. En ik kan je helpen.

Ik wil je helpen om deze periode van stil verdriet achter je te laten zodat jij weer geniet van het leven.

Mijn visie

Het is mijn visie om vooral die medemens die in een diep dal van ellende zit veroorzaakt door de slagen van het leven, te helpen om uit dit diepe dal te komen. Met mijn begeleidingstechnieken kan ik je door deze donkere periode heen helpen zodat jij weer gaat genieten van het leven. Laat me je helpen.

Je kunt kiezen voor een 1:1 coaching, een VIP arrangement of misschien vindt jij het wel prettiger dat ik je een tijdje begeleid en je mijn 6 maanden traject wilt volgen.


Kortom mogelijkheden waarmee ik je kan helpen om

 • Jou uit je periode van stil verdriet te trekken. 
 • Je gaat je weer lekker in je vel voelen. 
 • Je leert je verdriet te doorleven en je leert je verdriet achter je te laten. 
 • Je leert hoe je blokkades kunt helen. Je leert weer dicht bij jezelf te komen. 
 • En het belangrijkste, JE LEERT WEER TE GENIETEN VAN HET LEVEN en dat is wat jij wilt.

Een klein tipje van de sluier licht ik op in mijn gratis E-boek die je hier kunt downloaden. 

Ten slotte: Wat betekent Yri Palah?

Yri komt van het Griekse Yreen ook wel Irene in het Nederlands en “vrede” betekent.

Vervolgens komt “Palah” uit het Hebreeuws en betekent ‘to be wonderful’.

En is “Yri Palah” het spiegelbeeld van mijn achternaam Halapiry

De letters YRI PALAH zijn de pijlers van mijn coaching trajecten:

Y -> IJzersterk plan van aanpak

R -> Rust en veiligheid

I -> Inspiratie om anders naar je verdriet te kijken

P -> Plezier en weer leren genieten van het leven

A -> Angst overwinnen

L -> Liefde voor het leven ervaren

A -> Aardig zijn voor jezelf

H -> Heel worden

Naast mijn coaching trajecten bied ik ook nog de volgende diensten aan:

 • Chakra therapie
 • Quantum Touch Healing
 • Familieopstelling
 • Individuele opstelling
 • VIP dagen
 • Cursus “Leer intuïtief communiceren met je Gids
 • Workshop “Het maken van een Zielen stok”

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij aanvragen, schroom niet ik hou van het persoonlijke contact en mail me je telefoonnummer op info@yripalah.nl en ik bel je zo snel mogelijk op.

Liefdevolle groet

Truitje

Neem contact op


Neem gratis vrijblijvend contact op met Truitje voor meer informatie over Yri Palah coaching.


arrow_drop_up arrow_drop_down