Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn gratis e-book
Direct Toegang
X
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang mijn gratis e-book
50% Complete
Download dit gratis e-book en het zal je helpen om je Stille Verdriet te verwerken

Page content

article content

Een hele leuke dag

Zo alles staat klaar. Schoon laken op de massagetafel, de thee is gezet, de koekjes, chocolaatjes, snoep en chips staan klaar en nu nog de cliënten.

Oei, oei wat spannend

Rond 10.00 uur komen ze aan. Helene wat zenuwachtig en bescheiden en Geertje vol enthousiasme en gedrevenheid om de Bars Class te gaan volgen. Voor Helene is het de eerste keer dat ze een Bars Class volgt en voor Geertje is het de tweede keer want zij wil ook Bars Facilitator worden en dan ben je verplicht om drie Bars Classes te volgen bij verschillende Bars Facilitators.

Yes, ik ga het doen en jij LEES!!!

Jip, ik ga vandaag mijn allereerste Bars Class faciliteren. Hoe mooi is dat? Ik heb dan eindelijk de stoute schoenen aan getrokken en de beslissing genomen om een Bars Class te organiseren. Ik ben eigenlijk wel een beetje zenuwachtig want dit is wel heel iets anders dan een les krijgstucht geven die ik tijdens mijn diensttijd aan soldaten verzorgde.

Ga ik het wel goed doen, zal mijn begeleiding wel genoeg zijn? Zal ik geen fouten maken, ik geef me maar over en ga ervan uit en vertrouw op het universum dat alles goed zal verlopen.

Ik ben net met mijn welkomstwoordje bezig of de twee ladies beginnen te juichen dat ze aan mijn eerste Bars Class mee mogen doen. Joepie, het ijs is gelijk gebroken. Ik voel me opgelucht en ga vol gas verder. Nou ja vol gas, eerst een praatje en dan pas de daad.

Bars en sex??

De dvd van Gary Douglas is helder en duidelijk en dan gaan we aan de slag. Met behulp van de head chart d.i. een overzichtskaart met foto’s van Gary Douglas en Dain Heer waarop ze heel duidelijk aangeven waar je de Bars kunt vinden, gaan we aan de slag. Het valt me op dat bij de Bars over seks vooral gevraagd wordt, blijf hier a.u.b. wat langer de Bars vasthouden. Ja, ja, seks is belangrijk in ons leven dus veel hilariteit.

De Class verloopt goed en ik ben tevreden en opgelucht. Waar heb ik me zo druk over gemaakt en waarom was ik zo zenuwachtig? Nergens voor nodig. En aan het eind van de dag kan ik met trots de certificaten aan de ladies uitreiken. Ze zijn blij en ik ook. De ladies zijn nu Bars Practitioner en ze mogen nu zelf een Bars sessie organiseren voor b.v. vrienden en familie maar ook voor hun klanten. Hoe mooi is dat en wat is er nog meer mogelijk? Kortom we hebben een fijne dag gehad met veel lol en plezier. Dank aan het universum voor de fijne begeleiding.

Wil je ook een keer een Bars Class bij me volgen? Je bent van harte welkom op 30 maart 2018 want dan ga ik in mijn praktijk in Den Haag weer een Bars Class faciliteren. Stuur een mail naar g.halapiry@planet.nl en ik stuur je zo snel mogelijk de verdere details toe.

 

 

 

 

Comment Section

0 reacties op “Een hele leuke dag

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.