Wil jij een persoonlijke boodschap van
je Gids?

Ontvang een handgeschreven 'Briefje uit de Hemel'

hier wil ik meer over weten

Zoek je antwoord op diepgewortelde vragen?

Stel je vraag en de antwoorden voor jou, krijg ik middels het “Automatisch Schrift” van jouw Gids via mijn Gids door. Ik schrijf jouw vraag op papier en mijn gids leest jouw vraag en vervolgens zet ik mijn pen op papier en mijn Gids neemt mijn hand en arm over en beantwoordt jouw vraag.

Wil je in contact komen met je spirituele gids?

Ik maak via mijn Gids contact met jouw Gids. Zo kan jouw Gids me boodschappen doorgeven die voor jou op dat moment belangrijk zijn. En zo kan je ook gewoon om de naam van je Gids vragen

Dan is een Briefje uit de Hemel echt iets voor jou!

Wat is een briefje uit de hemel?

Een briefje uit de hemel, het klinkt lief, en dat is het ook. Als ik om een briefje uit de hemel vraag, stem ik mij af op mijn Gids. Ik zoek een rustig plekje om te schrijven. Ik steek een kaarsje aan en brand wierook om een fijne sfeer te creëren. Vervolgens pak ik mijn schrijfblok en mijn pen. Zodra ik contact met mijn Gids heb, schrijf ik mijn vraag op en voordat ik er erg in heb, neemt mijn Gids mijn hand en arm over en beantwoordt hij mijn vraag. Dit kan ik ook in de vorm van een intuïtieve tekening.

Hoe komt een briefje uit de hemel tot stand?

Na een kleine intake via Skype formuleren wij jouw vraag, die ik opschrijf. Mijn gids kent mijn handschrift en ziet ook wie de vraagsteller is. In de hemel gaat hij dan op zoek naar jouw gids om zo de antwoorden te krijgen op je vraag. En het antwoord schrijft hij via mijn hand op papier en zo komt jouw briefje uit de hemel tot stand.

Ik wil dat Truitje een briefje voor mij schrijft

"Het antwoord op jouw vragen komt via mijn hand op papier"

- Truitje Halapiry

Vraag hier je briefje uit de hemel aan

Wat krijg je van mij?

  • Een met de hand geschreven briefje uit de hemel, in het handschrift van mijn gids
  • Zodra het briefje klaar is maak ik een digitale scan van uw briefje en deze stuur ik naar uw e-mailadres
  • Het is ook mogelijk om het originele briefje thuisgestuurd te krijgen

Wat heb ik nodig?

  • je voor- en achternaam
  • leeftijd
  • geboortedatum
  • geboortetijdstip
  • je vraag

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan

Neem contact op

Ervaringen met het Briefje uit de Hemel

"Zeer waardevol, ik denk er nog vaak aan terug"

Chantal Veltman

"Wow, wat bijzonder en waardevol; zo'n 'Briefje uit de Hemel'. Ik had dit briefje voor geen goud willen missen. Dank je, Truitje.

Heleen Verkerk

Meer weten of direct aanvragen?

Neem gratis vrijblijvend contact op:


arrow_drop_up arrow_drop_down