Rust, ruimte en ontspanning met Access Bars®

Herinner jij nog dat je volledig relaxt was en dat je je heerlijk en onbezorgd voelde? 

Wil jij dit ook?


Wat is Access Consciousness®?

Access Consciousness® zijn een aantal pragmatische tools, krachtige technieken en processen die door Gary Douglas en Dain Heer zijn ontworpen om voor iedereen meer ‘bewustzijn’ mogelijk te maken. 

Zij hebben één doel voor ogen om de wereld te veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, hun kennis te geven van wat ze weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen. 

Je eigen kennis aanboren en deze te erkennen.

Bewustzijn bevat ‘alles’ zonder oordeel. Het is de bereidheid én de capaciteit om in elk gebied van je leven totaal bewust en totaal aanwezig te zijn. Bewustzijn is de mogelijkheid om voortdurend te ontwaken in meer mogelijkheden, meer keuze en meer leven.

Access nodigt je uit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent evenals een leven te gaan generen voorbij aan de JIJ die je denkt te zijn. Een oneindig wezen functioneert vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Als oneindig wezen heb je totale keuze en is voortdurend alles mogelijk.

Toegang tot bewustzijn

Een eindig wezen heeft de neiging om vanuit gedachten, gevoelens en emoties te functioneren. Access Consciousness® ‘toegang tot bewustzijn’ gaat over de bevrijding van de polariteit (= aanwezigheid of het merkbaar zijn van twee tegengestelde of contrasterende principes of tendensen), gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, gevoelens en emoties. Als we vanuit eindigheid functioneren, kiezen we ervoor om weinig keuze en beperkte mogelijkheden te hebben.

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen zoals kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. 

Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

Wat is Access Bars®?

Access Consciousness® heeft een geweldig energetisch lichaamsproces namelijk de Access Bars® en is voor iedereen die rust, ruimte en ontspanning in het hoofd en het lichaam wil. Access Bars is een manier om zonder te praten vastzittende gedachten, gevoelens, emoties en gedragspatronen te veranderen.

Wij zijn bars?

Bars zijn banen, die als een rasterwerk op en om je hoofd liggen en op dit rasterwerk van banen liggen 32 punten waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebt opgeslagen, die je in elk leven dat je ooit hebt geleefd, belangrijk vond. Door deze specifieke punten aan te raken, wordt de spanning op deze banen ontladen en wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het lijkt wel of er een dekseltje wordt opengemaakt waardoor de energie weer kan stromen.


Je kunt de Bars ook vergelijken met de harde schijf op je computer. Ze bevatten letterlijk alles wat je leven na leven hebt opgeslagen en door het nalopen/runnen van de Bars verwijdert het bestanden en programma’s zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet meer verschijnen.


De hersengolven vertragen daadwerkelijk als je de Bars laat nalopen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt.

Elke Bar heeft een naam en correspondeert met een aspect of gedeelte in je leven en elke gedachte en energie die je bv. hebt met vreugde is opgeslagen in de “vreugde” Bar. Zo zijn er Bars voor, gewaar zijn, controle, creativiteit, communicatie, seksualiteit etc. 

Hoe werkt een Bars sessie en wat gebeurt er eigenlijk?

Het enige wat jij hoeft te doen is geheel relaxt op de behandeltafel
of in een ligstoel te gaan liggen, je ogen te sluiten en ontvangen. 

Laat het over je heen komen, Je voelt je geheel ontspannen en er komt meer ruimte en rust in je hoofd.

Lijk dit je heerlijk?

De 32 punten worden licht aangeraakt en
wat gebeurt er in je hersenen?

Wetenschappelijk gezien verandert de vorm van de cellen van een bol ronde cel naar een ovale cel onder invloed van gedachten, gevoelend en emoties en dit kan leiden tot veel ongemak en zelfs ziekte. Als je je Bars dus laat nalopen, verandert dit proces en komt de cel weer in zijn oorspronkelijk bolronde vorm waardoor je weer veel gemak in je leven ervaart.


access bars cellen

Leer zelf in één dag hoe je dit dynamische proces kunt leren.

Meld je aan via onderstaand contactformulier.

arrow_drop_up arrow_drop_down